Разглобява се като свалиш конзолата с копчетата м/у седалките. За целта под задния пепелник има 2 болта, при ск. лост като махнеш кожения маншон има една планка хваната с 2 болта към задната опора на ск. лост.Развиваш ги тези 4 болта и я дърпаш назад.Вадиш всички копчета преди това.Мисля, че това беше.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеРазглобява се като свалиш конзолата с копчетата м/у седалките. За целта под задния пепелник има 2 болта, при ск. лост като махнеш кожения маншон има една планка хваната с 2 болта към задната опора на ск. лост.Развиваш ги тези 4 болта и я дърпаш назад.Вадиш всички копчета преди това.Мисля, че това беше.
Comment
-
не стаа брат.... отвих 4те болта отпред и отзад... всищност са 6 болта заедно с тези на опората обаче има още две видеи които са хванати за металната планка за която е опората на скоростите...а там не гинеколог ами мозъчен хирург не може да стигне и да ги развие....ай ша ги е...а и .....една запалка да смениш и тряя разглобиш половината колаLast edited by guvech; d.m.y г., 20:00.
Comment
-
Ми правиш едни малки отвори в страничните кори и през тях бъркаш и ги отвиваш.После като разрошиш мокета няма да си личът дупките.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Незнам дали тук е мястото да пиша ,но....
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...868&f1=details
Случаино попаднах на това страшилище...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от guvech Покажи съобщениеотдавна се знаедаже и цената гледам е паднала май
За такава стара кола и искана цена просто НЯМА как да стане!!!
Ако беше 159 или Брера,можеше да има някакви разговори,въпреки че до сега не ми се е налагало и за тях да правя подобни неща.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениежалко ,че няма кой да я земе, много ще и е голям данъка гражданска и т.н. иначе до сега да я бях взел, имам по голямата част от парите, но тея неша ме спират
Comment
-
Първоначално публикувано от zlia Покажи съобщениеОправдания от този сорт са напълно неуместни,защото разликата в данъка на твоя дизел и "животното" е точно 58лв(десет кутии по-луксозни цигари),а в гражданската е още по-малка.Коментарите са излишни!
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениене знам за софия ли ги гледаш тези цени или за каде? във варна данъка на тази кола е 360лв, гражданска по малко от 220 трудно ше се намери,еко такса към 250лв, преглед 40лв, каското като я оценят на 5000лв поне, щото си има бая екстри още 450лв като ги сумираме става над 1000лв,за да тръгна да я карам, така, за разход по малко от 20 на 100 да не говорим ! исках да кажа ,че за еднодневка не става, имам мерак и възможност но много ше ми бърка в джоба, иначе наистина цената и е смешна.
С по-точни думи:"Скъпи на триците и ефтини на брашното".
И накрая:"Колега,това не е вашата кола"!
Comment
-
Първоначално публикувано от zlia Покажи съобщениеЗад моите думи стои данъчният калкулатор,чрез който можеш да видиш разликата.Незабравяй,че тази кола е над 14г. и коефицента е по-нисък.Гражданската с разлика от 30 лв,какво да я коментирам.
С по-точни думи:"Скъпи на триците и ефтини на брашното".
И накрая:"Колега,това не е вашата кола"!
и найстина не е моята кола, твоята си е, и твоя ще си остане !
Comment
Comment